TONZON subsidie

Ik wil TONZON subsidie op vloerisolatie

Vloerisolatie subsidie

Er zijn steeds minder subsidieregelingen voor vloerisolatie en woningisolatie. Meer en meer gemeenten stoppen ermee terwijl besparen op energie en duurzaamheid nog altijd hoog in het vaandel staan. Als TONZON dealer kunnen wij u verlengde TONZON subsidiegarantie aanbieden.

Wat betekent deze TONZON subsidie

Deze subsidiegarantie van TONZON is in het leven geroepen omdat inwoners van gemeenten niet meer weten of er nu wel of geen subsidie voor handen is. Het uitzoeken kost vaak tijd en dan nog is het onduidelijk. Daar kunnen wij u als TONZON dealer zelf een subsidiegarantie aanbieden op uw vloerisolatie. U krijgt een subsidie per vierkante meter wanneer wij als vloerisolatie specialist uw vloerisolatie-systeem mogen aanbrengen.

Wat zijn de voorwaarden
De voorwaarden voor de subsidie op vloerisolatie van TONZON zijn heel eenvoudig. Nieuwe klanten die een offerte bij ons opvragen in 2016 en binnen 2 weken na offerte datum de opdracht plaatsen ontvangen de TONZON subsidie. Wij melden u aan voor de TONZON subsidiegarantie zodat u een subsidieformulier op uw naam ontvangt. Deze aanmelding wordt uitgevoerd nadat het werk bij u is uitgevoerd en uw rekeningen zijn voldaan. U hoeft na ontvangst van het subsidieformulier alleen nog uw IBAN nummer en handtekening te plaatsen en na ontvangst wordt het geld op uw rekening gestort.

Zorg ervoor dat u de subsidie niet misloopt! Vraag de offerte aan en beslis binnen twee weken!

Kruipruimte isolatiespecialist - Niels van den Broek

Wat is uw voordeel
De TONZON subsidie van BROA vloerisolatie geeft u een voordel van €2,- per vierkante meter op het vloerisolatiesysteem dat wij als TOZNON dealer bij u aanbrengen.

Geeft uw gemeente wel of geen subsidie op vloerisolatie?
Wilt u weten of uw gemeente wel of geen vloerisolatie subsidie geeft? Dan kunt u dat zelf uitzoeken via de energiesubsidiewijzer.nl. Mocht dit niet het geval zijn dan weet u nu dat u gebruik kunt maken van de TONZON subsidiegarantie die BROA vloerisolatie u in 2016 kan aanbieden! Zorg dat u op tijd uw offerte aanvraag en bestelling plaats, voorkom dat u de subsidie misloopt.