Even voorstellen

Benieuwd naar de toppers achter BROA Vloerisolatie? U leest het hier!

Frits – projectleider/hoofdplanning

Dit is Frits! Hij houdt het overzicht over de monteurs die werkzaam zijn bij BROA. Als een havik houdt hij alles in de gaten. Frits is oprecht betrokken bij u als klant. Ook hecht hij veel waarde aan de kwaliteit in organisatie en uitvoering.

Daarnaast heeft deze man ook een heerlijk gevoel voor humor. Heeft u vragen over een offerte, planning of uitvoering? Dan kunt u bij Frits terecht.

Bel 085 – 330 1100, kies voor 1!

Mandy – team planning

We stellen u graag voor aan Mandy. Zij is onderdeel van het team Planning en zorgzame moeder van twee prachtige kinderen. Ze is punctueel en enorm geliefd bij haar collega’s.

Mandy is werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag. Heeft u vragen over een ingeplande opdracht of wilt u een inmeet bezoek inplannen? Dan kunt u bij Mandy terecht.

Rudy – stagiaire

Rudy loopt vanuit de vakschool stage bij BROA Vloerisolatie. We zijn superblij met deze leergierige student en we zien veel potentie in hem. Hij kan lekker meelachen, is niet te flauw, maar wel bang voor terrorkreeften.

Dawit Teweelde

Dawit Teweelde – Monteur

Dawit Teweelde, heeft een enorme reis achter de rug. Hij heeft weer en wind getrotseerd om tot Nederland te komen. Waarom? Vraag het hem zelf maar! Eritrea is niet zoals Nederland, vooral als je jong bent en weet wat er te halen is in Europa. Het is een uitzichtloze situatie onder een dictatoriaal regime, niet echt wat je wilt natuurlijk.

Dawit wil wat maken van z’n leven en heeft een goed gevormd karakter, goede zelfkennis en loopt over van optimisme. Vandaar dat wij Dawit dan ook volledig accepteren als nieuwe vaste kracht. Dawit is momenteel via BROA Vloerisolatie bezig met het behalen van een rijbewijs, zodat hij over een tijdje volledig kan deelnemen aan de Nederlandse maatschappij. Ook als hij ooit stopt bij BROA, sociaal ondernemen noemen wij dat. Dawit spreekt redelijk Nederlands maar begrijpen doet hij alles. Wij zijn enorm blij en vooral ook trots op deze jongeman!

Bas – hoofdmonteur

Bas is onze topper. Bas is gekneed door de Nederlandse overheid. Hij hoorde bij de laatste lichting Bosnië Luchtmobiele brigade, ook wel bekend als de rode baretten. Geen mens (kreeft) waar hij voor terugdeinst.

Bas houdt van een geintje en is goudeerlijk. Hij heeft naast zijn stoere kant, ook een sterk empathische factor ontwikkelt in zijn karakter. Dit is terug te vinden in zijn gedichten en rijmpjes, die hij online publiceert.

Romek – hoofdmonteur

Romek is onze hoofdmonteur en hij is vanaf de oprichting betrokken bij BROA Vloerisolatie. Romek is een manusje-van-alles en hij leidt de stagiaires op.

Zoals zijn naam misschien al doet vermoeden, is Romek van Pools-Nederlandse afkomst. Dit zie je heel goed terug in zijn Poolse werklust. Zijn motto is: ‘Laat die handen maar wapperen!’

Naast werken voor BROA, is Romek ook druk bezig met het verbouwen van zijn eigen woning. Dit project voert hij bijna helemaal zelf uit.

Remon – meisjespapa

Remon is echt een werkpaard, het komt dan ook regelmatig voor dat hij een pauze mist door zijn gedrevenheid. Vergeet hem daarom niet uit te nodigen voor een kopje koffie, dit zal hem goed doen.

Daarnaast is Remon een echte meisjespapa voor zijn dochter. Hij houdt van de simpele dingen in het leven, lekker recht toe recht aan.

Vloerisolatie specialist Niels van den Broek

Niels – oprichter BROA Vloerisolatie

In 2013 heeft Niels BROA Vloerisolatie opgericht, een bedrijf gespecialiseerd in het isoleren van vloeren en kruipruimtes. Met trots heeft hij zijn bedrijf in de afgelopen jaren uitgebreid tot een bekende speler op het gebied van vloerisolatie en kruipruimte ventilatie.