Klachten Tonzon vloerisolatie

Als vloerisolatie specialist werken wij veel met Tonzon vloerisolatie. Het steekt ons als we lezen over “Klachten Tonzon vloerisolatie”. Daarbij gezegd hebbende dat u klachten heeft, anders heeft u het er niet over. Er worden enorm veel woningen met kruipruimtes geïsoleerd met Tonzon vloerisolatie. Helaas niet allemaal even goed en zorgvuldig zoals wij vaak achteraf constateren op het moment dat er een beroep op ons gedaan wordt als vloerisolatie specialist.

Tonzon vloerisolatie aanbrengen vraagt om vakmanschap

Vloerisolatie van een kruipruimte is niet even 123, snel, gedaan. Iedereen kan toch de bodemfolie aanbrengen en de thermokussens bevestigen, toch? Er komt meer bij kijken is onze deskundige mening. Een kruipruimte isoleren betekent vooraf een grondige inspectie uitvoeren. Zodat inzichtelijk is welke problemen er zijn en waar op gelet dient te worden. Bij het aanbrengen van de bodemfolie moet de gehele bodem goed afgedekt zijn, ook bij buizen en of leidingen die via de grond uw kruipruimte binnen komen. De ventilatie dient op orde te zijn volgens het bouwbesluit. Indien niet, dan dient de kruipruimte ventilatie op orde gemaakt te worden. Zo dienen koudebruggen zichtbaar gemaakt te worden opdat ze aangepakt kunnen worden bij de isolatie. Tot slot dienen de thermokussens op een juiste wijze aangebracht te worden en ook hier geldt dat het geheel goed aan moet sluiten bij de onderzijde van uw vloer. Het aanbrengen komt heel nauw en als specialist weten wij dit en verwerken wij beide onderdelen in de vloerisolatie ook zo om problemen achteraf te voorkomen.

Voorkom goedkoop is duurkoop

Voorafgaand aan het uitbrengen van een vloerisolatie offerte komen wij ook altijd bij u ter plaatse kijken. In uw kruipruimte wel te verstaan. Daarbij voeren wij een zicht inspectie uit alsook een warmtebeeld camera inspectie. Zo hebben wij een precies beeld van uw kruipruimte, onze offerte is daarop gebaseerd en dus niet de goedkoopste. Wij zien helaas vaak goedkoop is duurkoop terug en dat vinden wij spijtig.

Als vloerisolatie specialist werken wij veel met Tonzon vloerisolatie en zijn net als onze relaties zeer tevreden over het resultaat. Het raakt ons als specialist, en Tonzon verwerker, als u klachten heeft over het resultaat van uw Tonzon vloerisolatie. Heeft u het bedrijf dat de isolatie heeft aangebracht al gevraagd naar een oplossing en of uitleg?

Heeft u Tonzon vloerisolatie klachten?

Als u klachten heeft over Tonzon vloerisolatie kunnen wij u wellicht helpen. Als vloerisolatie specialist is het onze eer te na dat u mogelijk met klachten zit die ter verhelpen zijn. Indien u wenst kunnen wij een grondige vloerisolatie “na inspectie” uitvoeren. Wij weten precies waar op te letten, onze kruipruimte isolatiespecialist neemt u mee (indien gewenst) en legt u precies uit waar de oorzaken zitten. Naast onze zichtinspectie werken wij met een warmtebeeld camera en zien zo ook de niet zichtbare gebreken die mogelijk uw klachten veroorzaken. Zo heeft u precies in beeld wat er aan de hand is en wat er dient te gebeuren.

  • Klachten Tonzon vloerisolatie

Verhelpen klachten Tonzon vloerisolatie

Als vloerisolatie specialist staan wij voor ons vak en helpen u graag als u klachten heeft m.b.t aangebrachte vloerisolatie van Tonzon. Ook bij andere vloerisolatie oplossingen kunt u ons vragen. Wij geven u een uitgebreid advies in hoe u klachten verholpen kunnen worden. Indien gewenst brengen wij een voorstel uit om deze klachten voor u te verhelpen. Of u krijgt van ons op papier wat er dient te gebeuren. U kunt vervolgens naar de vloerisolatie verwerker die uw isolatie heeft aangebracht. Met het rapport in de hand is duidelijk wat er dient te gebeuren.