Ervaringen vloerisolatie

Onderstaande quotes richting BROA vloerisolatie zijn allen gekoppeld aan het isoleren van kruipruimtes waar wij TONZON hebben gebruikt.

Denkt u erover om uw kruipruimte te isoleren met TONZON vloerisolatie, vraag dan naar een kruipruimte isolatiespecialist. Deze komt bij u de situatie ter plaatse bekijken. Dit is een vereiste in onze ogen, een deskundige inspectie van uw kruipruimte is de basis voor een goed en passend voorstel voor uw kruipruimte isolatie.

Ervaringen kruipruimte isolatie

Het is ons streven om het beste rendement voor u naar voren te halen. Als wij denken dat er betere alternatieven zijn voor uw situatie dan zeggen wij dat ook. Onze kennis en ervaringen in vloerisolatie projecten leest u terug in de ervaringen die relaties schrijven over ons als kruipruimte isolatiespecialist. Heeft u vragen, bel dan gerust met ons u krijgt vrijblijvend advies op maat.

Voor meer uitgebreide ervaringen en beschrijving van TONZON vloerisolatie projecten door ons uitgevoerd. Zie ervaringen TONZON.

Ervaringen Tonzon Vloerisolatie

Ervaringen TONZON vloerisolatie

Bedankt voor het geweldige werk en vakmanschap. Het was erg fijn jullie als gast bij ons te hebben en natuurlijk houden we jullie op de hoogte en we blijven BROA vloerisolatie promoten in onze kennissen- en vriendenkring.

Niels heeft zich een zeer kundig en betrokken vakman getoond bij het aanbrengen van de TONZON vloerisolatie in onze kruipruimte. Doordat de kruipruimte krap is, er het nodige puin in lag, en op veel plaatsen moeilijk bereikbaar is, heeft de klus aanzienlijk meer tijd gevraagd dan vooraf ingeschat. Desondanks heeft hij zeker niet ‘de kantjes ervan afgelopen’ en ook de moeilijkste hoeken netjes geïsoleerd. Daarnaast heeft Niels de timmerman aangedragen die een nieuwe convectorput heeft gemaakt en daarin ook e.e.a. goed afgestemd en meegedacht.

BROA vloerisolatie heeft onder de bestaande 6cm EPS isolatie 3 kamer luchtkussens geschroefd. Samen met een collega was Niels in 2,5 uur klaar en had 45 m2 verwerkt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en je kon goed zien dat Niels en zijn collega vakmannen waren. Niels bied scherp aan en levert prima werk af. Zeker aan te raden!

Vandaag de gehele kruipruimte laten isoleren door BROA. Op alle fronten reuze tevreden. Bedankt mannen!! Paul van de Beeten uit Duiven.

Ik ben erg tevreden over BROA vloerisolatie. Niels is erg flexibel en enorm meedenkend. Er kwamen verschillende zaken naar boven die van tevoren niet duidelijk waren (tussenlagen onder tegels, andere deel van kruipruimte slecht bereikbaar) maar Niels heeft dit allemaal prima opgelost. Ondanks veel extra uren en extra materialen wel vastgehouden aan de vooraf afgesproken prijs. Kortom wat mij betreft is BROA vloerisolatie een aanrader, zeker als er meer gedaan moet worden dan alleen het isoleren zelf.

Niels van den Broek van BROAvloerisolatie heeft met twee collega’s onze vloer geïsoleerd. Ik heb het zelf nog eens ondergronds bekeken en het zier er prima uit. Hij heeft het echt goed afgewerkt.

Bedankt voor het vlotte en correcte werk dat jullie hebben geleverd. Het contact verliep prettig en alle afspraken zijn nagekomen. Offerte en factuur waren helemaal met elkaar in overeenstemming. Wij zijn erg benieuwd wat het effect van de vloerisolatie zal zijn. Ik kan iedereen BROA vloerisolatie aanbevelen.

Onmiddelijk telefoon na aanvraag, snel afspraak kunnen inplannen. Echte vriendelijke vakmensen. Goed gedaan en erg netjes gewerkt (tegels / stenen weer teruggeplaatst, planten teruggezet, alles netjes opgeruimd). Wat meegekeken en ze werken erg professioneel (kitten, visueel tip top). Aanrader!