Ervaring TONZON vloerisolatie in Leunen, Limburg

We hadden 4 offertes opgevraagd om onze vloer te isoleren met Tonzon folie.

Niels van BROA vloerisolatie heeft als eerste gereageerd op de offerte aanvraag en was veruit de goedkoopste.Niet normaal wat andere bedrijven durven te vragen. Verschil tussen de offerte van Niels en de andere offertes bedroeg tussen de 33% en 47%!!
De keus was daarom niet moeilijk. Scherpe offerte, snel offreren en adequaat reageren op mailtjes. Wat wil je nog meer als klant?!

Aanbrengen TONZON vloerisolatie

Maandag 7 december stond Niels met collega op de stoep en heeft de klus vakkundig en snel geklaard. Onder het genot van een kop koffie nog e.a. doorgenomen en ons van advies voorzien. Met Niels zijn mijnwerkerslamp nog even in de kruipruimte gaan kijken en volgens mij zag het het er allemaal goed uit. Binnen 5 uur zaten de mannen alweer in de bus huiswaarts. Als je dan bedenkt dat andere bedrijven aangaven 2 dagen met twee man en een halve dag nodig te hebben voor het afwerken…..althans, daar calculeren ze mee.

Ervaren van het verschil met vloerisolatie

Eerste nacht was natuurlijk proef op de som. Werkt de isolatie ook echt?
Het antwoord is: ja! De eerste nacht was het wel warm, maar het was nog nooit eerder voorgekomen dat de temperatuur slechts een halve graad was gezakt gedurende de nacht. Ook nu na twee weken, voel je duidelijk dat het minder snel afkoelt en sneller opwarmt in huis. Het lijkt er dus op dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Zijn benieuwd naar de energierekening volgend jaar.

Nazorg door de vloerisolatie specialist

Na twee weken nog netjes een telefoontje gehad van Niels met de vraag hoe het ging en of alles nog naar wens was. Dat is wat je noemt klantvriendelijk!

Als je op zoek bent naar een vakman in vloerisolatie met passie voor zijn vak en een scherpe prijs, ben je bij BROA vloerisolatie zeer zeker aan het juiste adres. Aldus Agnieszka Halferkamps, Leunen in Limburg

Één tip nog: als je later bent dan op het op het afgesproken tijdstip, ook al zou dit maar 5 minuten zijn, bel de klant dat je later bent. Dan kun je helemaal niet meer stuk!!