Kruipkelder isolatie Lommel

Woont u in Lommel en heeft u last van schimmels of nare luchtjes in huis? Dan heeft u waarschijnlijk last van een vochtprobleem in uw kruipkelder. Erg vervelend, maar goed op te lossen! BROA Vloerisolatie helpt u er natuurlijk graag bij.

Wat is er aan de hand?

Of het nou om een oud huis gaat of een nieuwbouwwoning. Een vloer van de begane grond is nooit helemaal luchtdicht en dat merkt u! In de winter wordt de kruipkelder erg vochtig en in de zomer wordt er een vochtige luchtstroom het huis in gezogen. Dit veroorzaakt schimmelvorming en een vochtige luchtstroom door uw huis. Er verdampt voortdurend vocht die door ventilatie of natuurlijke tocht in huis terecht komt. Hierdoor krijgt u een vloer die maar niet op wil warmen, vieze geurtjes in huis en het is ook nog eens ontzettend slecht voor uw gezondheid.

Die vochtige lucht slaat aan op uw longen, uw stem én is een bron voor allergieën. En dan hebben we de hoge energierekening nog daar gelaten. Want wist u al dat het opwarmen van vochtige lucht meer energie kost dan het opwarmen van droge lucht?

Dé oplossing

Als isolatiespecialisten werken wij met TONZON Bodemfolie en Thermoskussens. De beste methodiek tegen vochtbestrijding zodat u meteen een behaaglijk gevoel in huis krijgt. Bekijk hier onze werkwijze en het stappenplan.